[FF Freelance] I’ll See You In The Coffee Shop (Ficlet)

Ini ff pertama kakak gue yang di post di rff, ada rasa seneng waktu dia akhirnya memutuskan untuk bikin ff juga, karena dulu dia sama sekali nggak berani bikin. Well, ini lumayan bagus kalo menurut gue pribadi. Buat beginner ini udah bagus,, semangat kak!!! Aku selalu mendukungmu (^0^)9

Read Fan Fiction

isuitcs-postr

I’LL SEE YOU IN THE COFFEE SHOP

Author : nisaknugroho || Casts : Choi Junhee (Juniel), Jung Yonghwa (CNBLUE) || Supporting Casts : Seo Juhyeon (Girls’ Generation Seohyun), Heo Gayoon (4Minute) || Genre : Daily Life, Fluff || Rating : Teen || Lenght : Ficlet || Disclaimer : Terinspirasi dari Menuju(h) – Solo Stalker, The Coffee Shop Chronicles – Surat Untuk Tuan Arsitek, dan racikan ide-ide sebelum tidur.

View original post 970 more words

Advertisements

Published by

am

Currently studying in college, never stop imagining though.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s